Portada > Agenda > Novela HACIA 1925 de Jaume Guinot

Novela HACIA 1925 de Jaume Guinot

Dia i hora: Del dimarts 31/12/2019 al divendres 16/10/2020

Molts són els que han somiat amb la possibilitat de viatjar en el temps, però el estava a punt d'aconseguir fer aquest somni realitat, viatjar i tornar al punt de partida. Però no sempre tot és com hem previst, i la realitat podria amagar un malson. Podem canviar el temps? ¿Hem de de canviar? Seria millor?

Primera novel·la de Jaume Guinot, psicòleg i autor d'altres llibres de psicologia i que es llança ara en aquesta primera obra de ficció fruit d'una investigació sobre les èpoques i llocs. Una novel·la on no tot serà tan clar com sembla, ni tan senzill. Barreja d'emocions i de suspens a parts iguals. Recorrent llocs de la història en un viatge cap a 1925

De venta en paper o digital a Amazon  o al centre

Arxivat a: Llibres

Arxius adjunts