Portada > Articles > Ets Sapiosexual en la teva relació?

Bloc

Ets Sapiosexual en la teva relació?

02/10/2019

Hi ha coses que sempre sabem que som, però és curiós que hi hagi una paraula que defineixi aquesta situació o el seu comportament. Un d’ells del Sapiosexual, es refereix a l’atracció que podem sentir per persones que ens atrauen per la seva intel·ligència o els seus coneixements.

L’atracció per una altra persona és definida per diverses facetes d’aquesta persona i sobretot per allo que per a nosaltres es més important. No sempre es valora més el físic, la bellesa, l’estat social o econòmic, la simpatia o la seguretat.

Quan una persona es defineix, és conscient o no de res, com Sapiosexual, és algú que té una atracció sobre els altres que té una base diferent. Per a aquest tipus de persones, i un servidor inclòs en aquest grup, el que està buscant és aquest nivell d’intel·ligència o de coneixements que fa sentir que l’altra persona li aporti alguna cosa i en aquest sentit que no tinguis, que et motiva. intel·lectualment a avançar i conèixer més sobre diversos temes. Necessitat d’un tipus de persona que poguessim admirar, que puguis considerar fins i tot damunt del vostre nivell, com algú que, fins i tot, els que estiguin a prop de vosaltres també es pugui valorar de forma positiva.

Si no ets sapiosexual potser que siguis autosexual i que et sentit atret per tu mateix, demisexuals i necessitis una connexió forta emocional per sentir-te atret, pot ser que et puguis sentir asexual i que no vulguis res de sexe.


En definitiva, etiquetes que no sempre ens defineixen al 100%

Arxivat a: Sexologia, Sociologia