Portada > Articles > Blanca Fernández Ochoa. El suïcidi i la bipolaritat

Bloc

Blanca Fernández Ochoa. El suïcidi i la bipolaritat

06/09/2019

Sabem molt bé per les notícies que siguin molt positives, la seguretat sempre és difícil, que la deportista Blanca Fernández Ochoa fa molta cura.

Ja es filtra, que patia d’un trastorn de bipolaritat, que portarà a pensar moltes persones en la seva relació amb el suïcidi.Morir alguna cosa que no puguem evitar, però també pot voler saber que passem, però en algunes ocasions, la persona decidirà endavant el cicle i acabi quan ha decidit un moment concret.Els motius per arribar a aquesta situació poden ser molts de tipus i circumstàncies que també poden regular.

Una cosa si és comuna a les circumstàncies que té el pes de la persona en situacions anteriors, problemes, etc., incapaç de superar, i que pensarà que és la millor via.És una lectura urbana que aquest tipus de casos és la més en les persones que tenen malalties mentals i sobretodo en el cas de les persones que pateixen un trastorn de bipolaritat, com a parer, doncs, en cas que no fos molt jove, ja que, si hi ha medicaments convenientment, i d’algun nou cas en cas d’ocupació, això no té raó de ser. Normalment, si és cicle que són més casos que els mitjans d’aquest grup de persones, però en aquells que no hi ha diagnòstics, s’hi donen, està o no és, no té cap tipus de comunicació, que, per al cas, el liti, és tremendament efectiu i la persona pot passar totalment desapercebuda sense que ningú no noti res.Obviament la persona que ha decidit adoptar aquesta decisió ha estat meditada a la majoria dels casos i no conté un contrari a ningú, que fa que pugui tenir un gran impediment. Podem només tenir compte en petits canvis de conducta, com a tristesa, depressió, ansietat forta, aïllament, etc.

És important que al entorn que existeixen en l'entorn de qualsevol persona puguin existir un cercle on tingui aquest suport en cas de necessitat, encara que també en aquest cas, doncs la persona pot sentir que no és suficient i pot decidir una decisió dràstica com ha estat el cas.Ara queda el dolor d’aquesta perduda, que permeti que el dolor sigui expressat, guardi la memòria i els bons recuperats i desitgi a Blanca que descansi.

Arxivat a: Noticies, Psiquiatria