Portada > Articles > Amb diners

Bloc

Amb diners

09/07/2023

Una bonica reflexió

Amb diners podem comprar un llit, però no el somni.
Llibres, però no intel·ligència.
Menjar, però no gana.
Adorns, però no simpatia.
Una casa, però no una llar.
Medicines, però no salut.
Luxes, però no alegria.
Diversions, però no felicitat.
Un crucifix, però no pas un Salvador.
Una església, però no pas el cel.

Autor : Anònim

Aquest text ens convida a reflexionar sobre la diferència entre les possessions materials i les veritables riqueses de la vida. Es destaca que els diners no poden comprar el somni, la intel·ligència, la gana, la simpatia, una llar, la salut, l'alegria, la felicitat eterna, un Salvador ni el cel. Aquestes qualitats i experiències són intrínseques a la nostra existència i no es poden adquirir amb mers recursos econòmics. Ens convida a valorar les relacions significatives, la salut, el coneixement, la pau interior i una connexió transcendental per trobar una vida més equilibrada i significativa.

Arxivat a: Consell